Snygga och billiga soffbord för dig!

Möbelvaruhus

Sweef

Sweef startade sin e-handel 2011. Deras mål är att via effektiv logistik, med fokus på speciellt utvalda möbler och låga omkostnader, erbjuda kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser. Sweef är en förkortning av ”Swedish E-Furniture”. Man säger sig vilja erbjuda ”Sveriges Skönaste Möbler”.

Idén med Sweef är just att sälja produkter som de själva tycker om och skulle kunna tänka sig att ha hemma. Samtidigt siktar man på att ha betydligt bättre priser än vad som har varit brukligt inom den traditionella möbelhandeln. Sweef vill att det ska vara enkelt och smidigt, precis som du själv önskar att det ska vara.

Furniturebox

Målet för Furniturebox har alltid varit att bli den bästa möbelbutiken online. De siktar dessutom på att ha det största och bredaste utbudet av prisvärda möbler. Här hittar du dessutom nästan alltid aktuella kampanjer som gör att du kan hitta den rätta produkten för dig och ditt hem.

Furniturebox startade sin webbmöbelbutik under 2006 och var då en av de första onlinebutikerna inom möbelbranschen. Ända från starten har en av grundstenarna i verksamheten varit att kunden ska känna en trygghet i hela köpupplevelsen. I led med detta är det inte svårt att förstå att Furniturebox vunnit ett flertal priser de senaste åren, bland annat som årets E-handlare inom Hem och trädgård.

TheHome

På TheHome kan man köpa designmöbler & moderna klassiker för ditt hem.

TheHome.se:s motto är ”Affordable Good Design” – ”Snygg design till priser som alla har råd med”. Snygg design till priser man har råd med var länge få förunnat! Thehome.se:s ambition är att alla skall kunna köpa snygga designade möbler av hög kvalitet, något som tidigare endast var möjligt för de allra mest välbärgade.

TheHome är en möbelbutik som alltid jobbar med de bästa materialen och med väletablerade leverantörer. Produkterna skall alltid ha en lång livslängd och andas stil och kvalitet. Sortimentet innehåller därför allt från designmöbler till moderna klassiker.

Enkelhet – Det är enkelt att handla på TheHome. Du kan väldigt enkelt titta igenom sortimentet av snygga designmöbler och moderna klassiker för alla hem. Du kan sedan lägga beställningar direkt på nätet, snabbt och enkelt! Därefter levereras varorna direkt hem till din port.

 

Halens

Halens AB är ett av Sveriges ledande och mest anrika distanshandelsföretag och ingår i koncernen Halens Holding AB. Koncernen, som har svenskt ägande med säte i Borås, omsätter cirka 1,1 miljarder och sysselsätter drygt 300 anställda.

Sortimentet består av mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter. Halens marknader är Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Lettland. Kunderna nås genom varumärkena Cellbes och Halens och har en betydande andel av Halens försäljning via Internet. I koncernen ingår även Time Finans AB.

 

Ellos

Ellos är ett välrenommerat postorderföretag som grundades 1947 av Olle Blomqvist. Namnet Ellos kommer av grundarens namn, Olle baklänges (Ello) samt ett s = Ellos. Företaget flyttade 1978 till dess nuvarande lokaler i Viared, 10 km väster om Borås.

1988 förvärvade ICA-koncernen företaget för att på så sätt bredda sin verksamhet, då var det 1500 anställda. Ellos är ett av Sveriges största distanshandelsföretag och ingår sedan 1997 i franska Redcats-koncernen. Redcats ägs i sin tur av franska PPR.

Under årens lopp har flertalet bolag köps upp och nu drivs verksamhet under namnen Ellos, Josefssons, Catalog Mail Outlet, Enjoy, Jotex och La Redoute.
2006 lanserades Ellos nya mastersajt.